divendres, 11 de març del 2011

Feng-shui per al menjador. (III)

Avui parlarem dels colors, colors de la vaixella i la roba.
Els colors derivats del taronja, integren i afavoreixen la comunicació: utilitzeu-los quan rebeu un grup de gent que encara no coneixeu bé.

El color vermell, estimula la gana. 

El color verd, crea una atmosfera informal, lúdica, de companyerisme: utilitzeu-lo per a les amistats.

El color blau, inhibeix la gana: utilitzeu-lo si us voleu aprimar!

El color púrpura, indica una festa especial: utilitzeu-lo per a sopars íntims i aniversaris.

El color blanc, indica protocol i formalitat. Quant més elaborat i complet sigui el servei de taula, més prolongats seran el dinar i la sobretaula.

Caldrà que evitem algunes coses:
-que la taula es converteixi en un dipòsit d'objectes variats.
-que la il·luminació sigui massa intensa.
-revestiments de terra molt freds (ex: mosaics).

Pel que fa a la ubicació de la taula, aquesta ha d'estar prop de la cuina, però no de la porta principal, ja que si no els convidats menjaran ràpid i marxaran aviat. La taula no hauria d'estar en línia recta o diagonal a la porta.

Si volem generar una sensació d'abundància, col·locarem un centre de taula amb fruita natural en gran quantitat.
La vaixella de ceràmica o porcel·lana reflexa major activitat, mentre que utillatge de fusta crea romanticisme i un ambient informal.  Si es vol major abundància, utilitzarem accessoris de cristall porcel·lana i metall a la taula. Evitar el plàstic i els accessoris sintètics.

I fins aquí el Feng-shui per al menjador.

www.marcelvira.com
info@marcelvira.com







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada