dissabte, 19 de febrer del 2011

REFORMA HABITACIÓ

Aquesta vegada la reforma era d'una habitació, els nostres clients volien transformar una habitació de poc ús, en l'habitació per al seu nadó.
El primer va ser realitzar un petit projecte estudiant cada espai de l'estança: el racó per a l'armari, la situació del llit, la il.luminació, els colors de les parets, el parket...un cop realitzat aquest, la feina estava per fer.
Teníem un racó perfecte per a la co.locació d'un armari empotrat fet a mida aprofitant tot l'espai. Al seu davant vam instal.lar tres llums dicroics, de tal manera que l'armari prengués el protagonisme que es mereix i aixi també crear un ambient a l'habitació, la llum no havia d'estar col.locada damunt del llit, que no pogués enlluernar al nen.
El terra s'havia de canviar; volien un terra càlid, per poder jugar, per gatejar, per un nen, van triar un parket de color clar, faig.
Les parets també les volien clares, per tant vam decidir pintar-les de color blanc, deixant una única paret de color verd, que a la llarga va ser aprofitat per convinar amb les cortines, el cobrellit.
Era una habitació amb un gran finestral però no volien una habitació fosca, al contrari, volien llum, espai, amplitud.
Al final del projecte vam assolir el nostre repte; crear una habitació on el nen estigués a gust, relaxat, i tranquil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada