dijous, 10 de febrer del 2011

Feng-shui per al menjador. (I)

Companys són aquells que comparteixen el pa: l'acte de compartir un menjar implica sempre una celebració que enforteix els llaços d'intimitat, afecte i confiança.
El menjador ha de ser un lloc dedicat exclusivament a l'alimentació i a l'enfortiment dels llaçosfamiliars i afectius; per tant, tota l'ambientació ha d'apuntar cap aquest objectiu.
Un menjador ideal hauria de tenir forma quadrada o rectangular. La zona de prosperitat del nostre menjador la situem entrant a l'esquerra, al fons de l'habitació. Per potenciar aquesta zona podem posar una llum que s'encengui i s'apagui cada una estona i elements de color vermell o daurat.
Els menjadors actuals acostumen a tenir grans finestrals; tot i que és d'agrair que entri molta llum i tenir bones vistes, és bo de posar-hi cortines que ens protegeixin de l'escapada del Chi. El Chi és el nom que li dóna el feng shui a l'energia vital i aquesta s'escapa per les finestres i portes.
La zona de relacions està al fons i a la dreta. Aquesta zona la potenciarem posant fotografies dels nostres amics i parella, posem un parell de coses, dos gerros, dues figures...
És importatnt que en els sofàs tinguem l'esquena protegida, per tal que ens hi sentim còmodes i ens hi asseguem sovint. Si has de col·locar un sofà enmig del menjador, per a fer de separació, procurarem posar-hi al darrera un moblet per a protegir l'esquena.

I per avui ja en tenim prou, que ja tenim feina si volem seguir les indicacions correctament.
D'aquí uns dies més coses en referència al menjador.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada