dimecres, 14 de gener del 2015

LA CUINA DEL 2015


Les tendències en la cuina per al 2015 continuen la línia que s’està imposant en els últims anys: cuines obertes compartint espai amb el menjador, cuines minimalistes, amb mobles rectes i materials de fàcil neteja, però sense renunciar a la bona qualitat i gran disseny.

Pel que fa als materials, cada vegada més els acabats són lacats brillant i de fusta, combinant materials tradicionals i moderns. Els mobles alts, il·luminats en el seu interior. Els tibadors, continuen evitant-se al màxim.
En els electrodomèstics, predominen els decoratius pel que fa a la campana i el forn, però la resta sempre s’intenta que s’amaguin.
La cuina s’omple de color, i per exemple el blanc i negre creen un fort contrast donant-li carácter.
Si hi ha espai, continua la moda de les cuines amb illa. I també cada vegada més s'opta per col·locar els mobles suspesos.
S’intensifiquen els mòduls independents de fàcil instal·lació i adaptables a tots els espais, i s’intenta aprofitar tot l’espai, per mantenir l’ordre i l’organització, sobre tot en els mobles de racó.
Per als acabats de les parets, s’introdueixen les rajoles geomètriques i les hidràuliques, indicades per als estils que també ens marquen tendència últimament: l’estil vintage i l’estil industrial, de fàbrica.


També es poden decorar les parets pintant o decorant amb fotomurals i vinils alguna de les parets, aportant carácter i personalitat propi a la cuina.
També s’està introduint una tendència moderna que és deixar els mobles de fusta a la vista i a mig pintar, com per exemple decorar les cadires o taburets amb potes de fusta i el respatller d’un color ben viu o el que s’adapti al nostre entorn; donant-li un aire eclèctic.



Cal trobar en cada cas el nostre propi estil, encara que no s’ajusti realment a cap en concret, perquè actualment hi ha molt a escollir.



I per descomptat, a bc80 marc elvira et podem ajudar a trobar el teu propi estil i aconseguir tenir la cuina dels vostres somnis, un espai que cada vegada té més protagonisme i on ens hi passem més hores creant i experimentant coses noves.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada