dimecres, 12 de novembre del 2014

PREPAREM LES NOSTRES CASES PER A L'HIVERN



Sembla que ja hem entrat de ple a la tardor, i per tant cal preparar-nos per al canvi d’estació.

És el moment d’aïllar-nos del fred, revisant les finestres i portes; un bon tancament evitarà que entri el fred dintre casa i per tant estalviarem en calefacció. Les persianes també actúen d’aïllant i si les obrim i tanquem a les hores més convenients, aprofitarem al màxim les hores de llum de l’hivern.



Cal revisar els radiadors, purgar-los per treure’n l’aire que s’acumula mentre no tenim la calefacció engegada; així s’escalfarà de forma homogènia i n’augmentarà el rendiment i estalviarem energia.


També cal donar una ullada a les teulades i terrats en busca d’esquerdes o teules trencades, també revisarem les canaletes.

Ja hem deixat enrere les fantàstiques barbacoes i sopar a la terrassa o jardí; ara és el moment de guardar tot el mobiliari d’exterior, o bé protegir-lo amb fundes.

També pots trasladar la zona d’oci de l’exterior al menjador de casa, i aprofitar per fer algun canvi en la decoració. Afegeix catifes, coixins, alguna manta al sofà, una nova pintura a la paret…només cal una mica d’imaginació.

I a bc80 marc elvira us podem donar un cop de mà en qualsevol d'aquests temes, només cal que vingueu a la trav.Sant Sebastià, 4 i ho parlem.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada