dimecres, 9 d’abril del 2014

L'esclat de la primavera.

La primavera ja és aquí, i a bc80 marc elvira volem que totes les parets de casa o l'oficina s'impregnin de color.
Un exemple d'un lloc de casa on podem utilitzar el paper pintat és el dormitori, utilitzant una paret, concretament la del capçal per donar-li un aire romàntic, per exemple. 
Netejarem totes les parets, i pintarem i allisarem molt bé, per evitar imperfeccions, la que volguem decorar amb el paper. En el cas que a la paret hi hagi alguna esquerda, la taparem amb guix. Tallarem el paper a la mida necessària, tenint molta cura en les continuacions, en cas que n'hi hagi. Posteriorment encolarem el paper, començant pel mit i anant posteriorment cap als costats. En el moment d'enganxar el paper a la paret, deixarem uns 5cm sobrants per la part del sostre, i uns altres 5cm per damunt el sòcol, i un cop tot enganxat, tallarem el tros sobrant amb un cúter i amb l'ajut d'un regle per tal que quedi ben recte.
Si surt una mica de cola pels costats, la netejarem amb l'ajut d'un drap una mica humit. I així anirem fent al llarg de tota la paret.

També podem decorar les parets amb fotomurals totalment personalitzats, que en aquest cas es tracta de vinil, amb molta més resolució fotogràfica i de colors que un paper pintat, i a més el podem personalitzar amb una imatge completament nostra.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada