dimarts, 19 de novembre del 2013

PORCEL·LÀNIC DE GRANS FORMATS

Des de finals de 2009 THESIZE inicia la seva activitat, i es centra en el NEOLITH, la primera planxa de porcel·lànic en el món per les seves mides, gruixos i propietats.

A més d'oferir els avantatges de qualsevol ceràmica (resistència al foc i a l'escalfor, resitència a ser ratllat, resistència als productes químics, impermeabilitat i higiene, en el sentit que no desprèn substàncies tòxiques) reuneix unes qualitats antagòniques que multipliquen la seva utilitat.

Així, en un mateix producte trobem resistència i flexibilitat, duresa i lleugeresa, gràcies al seu escàs pes (7,1kg/m2). Té també un gruix mínim de 3 o 5mm, amb totes les combinacions entre ells. També comporta una facilitat en el muntatge, i per tant és un material molt versàtil, amb un gran camp d'aplicacions: paviments, revestiments, encimeres, façanes ventil·lades...

És molt interessant la seva utilització en rehabilitacions, degut que el seu petit gruix i lleugeresa permeten folrar superfícies amb altres acabats sense necessitat de retirar-los, amb la qual cosa els costos i el temps es redueixen considerablement.

Recentment ha sortit la col·lecció CLASSTONE, que combina el classicisme i elegància propis del marbre. Introdueix importants novetats:
  • formats de 3200*1500mm 
  • gruix de 12mm
  • tecnologia de decoració NDD (Neolith digital design).








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada