dijous, 14 de març del 2013

Participació a Festa de Nuvis de Grup Jardí.

El passat cap de setmana 9 i 10 de març, Grup Jardí va organitzar un any més la Festa dels Nuvis a Heretat Sabartés i Sesoliveres, celebració en la que els nuvis van poder degustar els diferents aperitius que s'hi ofereixen, veure tot el parament del casament, la cerimònia, la decoració de la sala, les minutes, les flors...començar a fer realitat el gran somni del casament.
bc80 marc elvira, com a empresa col·laboradora en aquest gran projecte, hi va ser present mostrant tot el que podem oferir als nuvis. 
Al final de la festa es va fer el sorteig d'un obsequi per part de cada col·laborador assistent.
Nosaltres vam obsequiar a les dues parelles de nuvis del dissabte i del diumenge, amb una safata que contenia un drap i un davantal amb un brodat exclusiu de la firma de mobiliari de cuina BIFORIS, de la qual en som distribuidors exclusius; 4 ampolles de l'única cervesa artesana produïda a l'Anoia, FRESKA i un val de descompte en els nostres serveis. 
A continuació us deixem una petita mostra de com va ser la Gran Festa dels Nuvis, i unes imatges representatives de la nostra participació.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada