dimecres, 18 de juliol del 2012

Taller de xocolata i concurs de dibuix a bc80 marc elvira.




El passat 15 de juliol, en motiu de les Festes del Barri de Santa Caterina d’Igualada, vam organitzar un taller de xocolata per a nens i un concurs de dibuix “la cuina o el bany dels teus somnis”, on els nens van expressar com els agradaria que fos aquest espai de la casa.
A partir de les 5 de la tarda, van començar a arribar nens disposats a aprendre a fer una piruleta de xocolata, i decorar-la de la millor manera possible.
Una cinquantena de nens i no tan nens van anar passant per a l’aparador de cuines Biforis i banys que tenim a Igualada, al c.Carme,21 durant les dues hores que va durar el taller, per acabar amb l’entrega de tres premis als millors dibuixos, gentilesa de l’empresa igualadina de complements per a nens tresxics, i duta a terme pel director comercial a Catalunya de Biforis, que va venir des de Tarragona expressament per gaudir d'aquest taller i fer participar els seus dos nens en el plaer de fer una piruleta de xocolata.
 
 











Volem agrair a la comissió de Festes per a la seva col·laboració i ajut, així com a tots els col·laboradors que ho van fer possible. I com no, gràcies als nens per venir i fer-nos disfrutar d'aquesta estona. 
Esperem tornar-ne a fer una altra edició properament.











  




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada