dilluns, 7 de maig del 2012

bany, part integral d'una construcció (II)

bany de cortesia: De mida reduïda, normalment fa que siguin considerats espais més aviat tristos i funcionals. Però actualment no hi ha motiu per pensar que siguin així, ja que es poden convertir aquests espais petits en llocs acollidors i amplis, mitjançant lavabos en diagonal, lavabos de mides reduïdes...els inodors també poden ser de sortida reduïda.
Es pot jugar també amb els miralls i armaris amb mirall, amb llum i sense; tot això completa la decoració perfecta dels banys més petits.
Els mobles, como prestatges o armaris, també es poden adaptar fàcilment a qualsevol espai, donant un aire acollidor.
Pel que fa a les parets, existeix una àmplia gamma de pintures impermeables, per la qual cosa es pot combinar materials adients amb la rajola típica. Es pot escollir marbre, estucat,materials plàstics, fustes resistents a la humitat...Les gammes de color més adients són les del groc i el blanc. Són les tonalitats que més lluminositat i amplitud generen.  La il·luminació haurà de ser la que més s'adapti a les tasques que s'hi desenvolupin, a més d'ocupar massa espai. els focus empotrats en fals sostre o uns halògens en el mirall, són dues opcions compatibles.
En el cas que s'hi pugui col·locar algun moble, que sigui de fustes clares com el roure, l'arç o el bedoll.Així mateix, l'alumini i el vidre opac o transparent són sofisticats.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada